SdMan76_EA - yg menguntungkan

Go down

SdMan76_EA - yg menguntungkan

Post by sdman76 on Sat Sep 04, 2010 10:55 pm

EA ni sy dah test selama seminggu tanpa rugi maksud sy profit melebihi drpd loss. Cuma sistem ni memerlukan kita margin yg besar.

Sebelum ni sy gunakan modal 100usd = 0.01 sen (1pip) nampaknya ok jer klu market tak sideway tapi langit tak selalu cerah .. sideway berlaku menyebabkan byk pending order dibuka oleh sistem ni sy menanggung rugi x byk cuma dlm 3usd jer. Ini pun disebabkan sistem x leh buka new post sbb duit(margin) tak cukup.

So..sy berfikir sekiranya sy menggunakan modal 200usd sblm ni dah tentu perkara diatas x berlaku.

sy berpendapat dgn setting system yg cantik,masa yg sesuai buka post dan modal yg byk x mustahil EA ni akan menjadi mesin duit nnt. Walaubagaimana pun sy akan cuba system ni dr hari ke hari dan result nya kan sy post kesini.

Memandangkan system ni jenis martingle so kena modal besar, contohnya:

200usd = 1sen =1pip profit 70sen-1usd sekali on EA
2000usd = 10sen=1pip profit 7usd-10usd sekali on EA
20000usd = 1usd=1pip profit 70usd-100usd sekali on EA

Fox20

sdman76
New Member
New Member

Posts : 4
Join date : 2010-09-04

Back to top Go down

ini report selama 1 week sy guna system ni..win=35 ,loss=10

Post by sdman76 on Sat Sep 04, 2010 11:08 pm

[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]

Paling cantik klu korang on time non farm payroll (hari jumaat 8.30mlm minggu pertama setiap bulan) Fox20

sdman76
New Member
New Member

Posts : 4
Join date : 2010-09-04

Back to top Go down

Re: SdMan76_EA - yg menguntungkan

Post by sdman76 on Sat Sep 04, 2010 11:18 pm

tengok report kat atas tu proit 6usd seminggu klu x kerna margin tempohari dah confirm profit 10usd++ ..itu main 1sen..
klu main 10sen dah 100usd per week...
klu main 1usd dah jadi 1000usd per week..
itupun on EA dua kali jer dlm sehari..lepas tu boleh pi kerja Fox13

sdman76
New Member
New Member

Posts : 4
Join date : 2010-09-04

Back to top Go down

Re: SdMan76_EA - yg menguntungkan

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum